Wschodni eliksir młodości

Reklamy

4 thoughts on “Wschodni eliksir młodości

  1. Kill Bill Lipiec 10, 2016 / 9:33 am

    to będzie się powoli utleniało, z tłuszczami nie wolno tak pogrywać

    Lubię to

    • avemi Lipiec 10, 2016 / 10:23 am

      czyli miód i cytryna w duecie? a oliwa solo? O oleju dawno temu słyszałam, że łyżeczkę na czczo… pewnie lepiej zjeść garść orzechów… doradź nam bo chcemy być piękne jak młodość przeminie… 😉

      Lubię to

      • Kill Bill Lipiec 10, 2016 / 10:39 am

        Oliwę można jeść tylko tłoczoną na zimno i przechowywać zamkniętą w chłodnym i zacienionym miejscu. Powinno się ją wydostawać z butelki tylko tuż przed spożyciem np. polewasz nią fasolkę i od razu to jesz. W tym przepisie spożywa się ją przez wiele dni i dlatego to nie jest zdrowe. To jedna z pułapek przetworzonej żywności. Chyba napiszę o tym artykuł, a tytuł będzie brzmiał mniej więcej „trans fat harms memory”…

        Polubione przez 1 osoba

      • avemi Lipiec 10, 2016 / 11:22 am

        dziękuję 🙂 fasolkę lubię samą na szczęście…

        Lubię to

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s